קינוחים בכוסות מקסימים ביופיים וכל כך טעימים. כשטעמתי את הקינוח הזה, התעלפתי, אם משהו אחר היה מגיש לי אותו הייתי בטוחה שהוא חלבי. הקינוח יצא כל כך טעים שזה לא יאמן!
06/09/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 32.1 א' צפיות
- 10 מרכיבים
- דקות
- 20 מנות
- בינוני
- 4 תגובות
מכינים את קרם השוקולד – בסיר קטן על להבה בינונית מביאים לסף רתיחה 500 מיליליטר שמנת צמחית ומכבים להבה. מכניסים לסיר 200 גרם קוביות שוקולד מריר, ממתינים דקה ומערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבל קרם שוקולד. מניחים בצד ל – 5 דקות צינון.
יוצקים כפית מקרם השוקלד לכוסיות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים את הכוסיות למקרר. את קרם השוקולד הנותר מכניסים ללילה במקרר.
מכינים את קרם הקוקוס למחרת מכניסים לתוך קערה 400 מיליליטר קרם קוקוס ששהה לילה במקרר, 250 מיליליטר שמנת צמחית, 1 אינסטנט פודינג וניל בגוון לבן, 4 כפות גדושות סוכר, 5 כפות גדושות קוקוס ומקציפים לקצף יציב.
יוצקים לכוסיות את קרם הקוקוס ומניחים בצד. מקציפים את קרם השוקולד ששהה לילה במקרר לקצף יציב ונוקשה. מזלפים את הגנאש על קרם הקוקוס (השתמשתי בצנטר m1 לזילוף השוקולד על הקרם), מפזרים מעל סוכריות כסופות ומעבירים למקרר ל – 5 שעות לפחות לפני ההגשה.
שפרה שלום,\r\n\r\nקודם כל מאוד נהנתי מהאתר שלך, יש הרבה מתכונים פרקטיים ונראים טעימים מאוד.\r\nרציתי לשאול, את קרם הקוקוס את מקציפה את כל תכולתו או מפרידה בין הנוזלים לחלק הסמיך? ראיתי במתכונים אחרים באינטרנט שאומרים להוציא את הנוזלים ולהקציף…תודה.
עטוף מלא של עוגה רק שמנת צמחית ואינסטנט פודינג. את יכולה להוסיף תמציות טעם אם את רוצה אבל קרם קוקוס זו תוספת מיותרת.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.