המתכון באדיבות הבשלנית נטלי כהן. נטלי, תודה.
30/01/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 33.7 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- דקות
- 8 מנות
- קל
המתכון באדיבות הבשלנית נטלי כהן. נטלי, תודה.
פורסים חצי כרוב לבן לרצועות דקות בעזרת מנדולינה לתוך קערה גדולה .
מסירים את הגבעולים מהשומר ופורסים בעזרת מנדולינה לרצועות דקות לתוך הקערה.
שוטפים היטב את רצועות הכרוב והשומר ומנקזים את הנוזלים.
מקלפים 2 גזרים בינוניים, מגרדים במגרדת גסה ומעבירים לקערה.
קוצצים דק עלים מ – 5 גבעולי פטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
מוסיפים כף שמן קנולה או חמניות, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, מיץ מחצי לימון ומערבבים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.