סלט גזר ואגוזי פקאן סיני. מתוק, מלוח, חמוץ חריף ומר. שלל מרקמים וטעמים מנוגדים מאוזנים באופן מושלם לסלט שאסור לפספס.
09/06/2019 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 16.2 א' צפיות
- 7 מרכיבים
- דקות
- 8 מנות
- קלי קלות
- 2 תגובות
מקלפים ומגרדים 8 גזרים במגרדת גסה ומעבירים לקערה. חותכים גס חופן נדיבה אגוזי פקאן סיני ומוסיפים לקערה. חותכים לטבעות דקות 2 פלפל צ'ילי ומוסיפים לקערה. פורסים דק, דק צרור נדיב עירית ומוסיפים לקערה. מוסיפים מיץ מחצי לימון, כפית שטוחה מלח, כף שמן ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול. חסר מלח מוסיפים עוד רבע כפית חסרה חמיצות, מוסיפים מיץ מעוד חצי לימון.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.