טבעות בצל כמו במסעדות, הכי טעים להכין אותן בבית, בקלי קלות, ממצרכים זמינים ושלא נדבר על המחיר… שששששש 😊
10/07/2020 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 5.4 א' צפיות
- 5 מרכיבים
- 15 דקות
- 2 מנות
- קל
- 2 תגובות
מחממים כוס שמן בווק או במחבת על להבה בינונית. בינתיים מכינים שלוש צלחות על השיש. אחת עם כוס קמח, השנייה עם ביצה טרופה והשלישית עם כוס וחצי פירורי לחם.
חותכים את הבצל לטבעות דקות, מאבקים כל טבעת בקמח, טובלים בביצה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים כחצי דקה מכל צד / עד הזהבה.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.