אחד המתכונים הכי פשוטים להכנה וטעימים שתבשלו. התבשיל מאד מתאים לאירוח ובהגשה נראה חגיגי במיוחד! אתם מוזמנים לנסות.
13/12/2014 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 39.2 א' צפיות
- 9 מרכיבים
- 150 דקות
- 4 מנות
- בינוני
חותכים בצל לטבעות דקות ומניחים בצד.
בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן כ – 2 דקות.
כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל הופך לשקוף. (מערבבים מידי פעם)
כשהבצל הופך לשקוף מוסיפים את קוביות הבשר בזו אחר זו וצורבים אותן מכל הכיוונים. מוסיפים כוס וחצי יין אדום מתוק ומביאים לרתיחה.
כשהיין רותח מנמיכים להבה ומוסיפים כפית דבש, כפית מלח, 5 עלי דפנה, 5 גרגירי פלפל אנגלי, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים שעתיים. (מערבבים מידי פעם)
לאחר שעתיים חותכים את הפטריות לחצי מוסיפים לסיר, מערבבים ומבשלים חצי שעה נוספת / עד שהבשר רך.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.