חצילים מטוגנים טעימים בכל מצב. בפיתה, עם סלטים, כמנת פתיחה, עם כל כריך והכל כיד הדמיון.
19/05/2014 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 75.8 א' צפיות
- 3 מרכיבים
- 20 דקות
- 2 מנות
- קל
שוטפים את החצילים, חותכים לטבעות בעובי של 1 ס"מ. מניחים על גבי רשת, מפזרים מעל כף המלח הגס. מניחים למנוחה של שעה על גבי רשת / עד שהנוזלים מופרשים מהחצילים. (כשמנקזים את הנוזלים מהחצילים הם סופגים פחות שמן בעת הטיגון).
מנקים את החצילים מהמלח הנותר וסופגים את המים בנייר הסופג. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים כוס שמן כ – 2 דקות. כשהשמן חם מכניסים את פרוסות החצילים למחבת. כשהחצילים רכים וזהובים משני הצדדים מוציאים אותם מהמחבת ומניחים על נייר סופג לספיגת השמן העודף.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.