כדורי עוף קישואים ותרד מטריפים. כל הארוחה בסיר. צפו בסרטון ההדרכה ושימו לב כמה פשוט לבשל טעים.
06/04/2020 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 3.1 א' צפיות
- 20 מרכיבים
- 40 דקות
- 6 מנות
- בינוני
מכינים את הרוטב פורסים בצל גדול לחצאי טבעות ומניחים בצד. מקלפים 4 קישואים, פורסים לטבעות ומניחים בצד. מנקים את התרד מגבעולים, שוטפים היטב ומניחים בצד. פורסים לטבעות בצל ירוק, רק את הגבעולים הירוקים ומניחים בצד.
בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים בצל אחד פרוס ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים כפית מלח, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור ומערבבים. מוסיפים 4 קישואים פרוסים לטבעות, 300 גרם תרד, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים 5 דקות.
מכינים את כדורי העוף – קוצצים עלים מרבע חבילה פטרוזיליה ומכניסים לקערה. קוצצים עלים מרבע חבילה כוסברה ומוסיפים לקערה. מוסיפים 3 כפות קמח מצה, 1 ביצה, כפית פפריקה מתוקה, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס ומערבבים היטב.
לאחר 5 דקות שהרוטב על הגז מוסיפים כוס וחצי מים רותחים, מביאים לרתיחה, מוסיפים את כדורי העוף לסיר, מחכים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים במכסה ומבשלים חצי שעה. לאחר חצי שעה הופכים את כדורי העוף, מכסים במכסה ומבשלים 10 דקות נוספות. לאחר 10 דקות מוסיפים את טבעות הבצל הירוק, סוגרים מכסה וממתינים להגשה.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.