תבשיל פרגיות בצלים מקורמלים ובטטה. ארוחת צהריים נפלאה לכל המשפחה.
14/10/2018 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 16.0 א' צפיות
- 9 מרכיבים
- 45 דקות
- 5 מנות
- קל
פורסים 2 בצלים לטבעות דקות ומניחים בצד. מקלפים וחותכים לקוביות לא גדולות בטטה גדולה ומניחים בצד. חוצים ל – 2 את סטייק הפרגית ומניחים בצד.
בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים לסיר את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף מערבבים מידי פעם. מוסיפים קוביות מבטטה גדולה ומערבבים. מטגנים 2 דקות, גוררים לצד הסיר בעזרת כף את הירקות ומניחים בתחתית הסיר את נתחי הפרגיות.
מטגנים דקה ומוסיפים 4 כפות רוטב טריאקי, 3 כפות רוטב סויה, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח, 3/4 כפית פפריקה מתוקה ומערבבים היטב. סוגרים מכסה ומבשלים כחצי שעה / עד שהבטטה מתרככת והפרגיות מוכנות.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.