בורקיטס משגע לארוחת בוקר או ערב. בורקסים קטנטנים מהמטבח הטורקי. שווה לעשות אותם בבית ובקלי קלות. קבלו מתכון שלב אחר שלב לתוצאה מושלמת.
11/07/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 49.5 א' צפיות
- 16 מרכיבים
- 25 דקות
- 10 מנות
- קל
- 2 תגובות
מנפים 3 כוסות קמח לתוך קערה. מוסיפים 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, גביע יוגורט (200 גרם), כפית ורבע מלח, 2 כפות שמן, כף מיץ לימון ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים למגע. מכניסים את הבצק למקרר למנוחה של חצי שעה.
מדליקים תנור ל – 180 מעלות חום.
מכניסים לקערית חצי קוביה גבינה בולגרית, 2 כפות קוטג', כפית מלח, ביצה ומערבבים ומועכים במזלג עד לקבלת מרקם אחיד.
מחלקים את הבצק ל – 2, מרדדים בין 2 ניירות אפיה, קורצים לעיגולים, מניחים בכל עיגול בצק כפית מילוי וסוגרים את הקצוות בעזרת מזלג.
טורפים את הביצה בקערית, מברישים על הבורקיטס וזורים מעל שומשום. מעבירים את הבורקיטס לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ – 25 דקות / עד שהבורקיטס זהובים.
הי יקרה
יש לי רק 100 מל שמנת חמוצה
ושמנת מתוקה רגילה
אפשר לשים 100 מל שמנת חמוצה ו 100 מל שמנת מתוקה?
כל שאר המרכיבים יש לי
תודה
רחל
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.