Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

שעועית לבנה ברוטב כוסברה פיקנטי

google analytics במתכון זה צפו 1,782 גולשים

שעועית לבנה ברוטב כוסברה פיקנטי משגע. מתאים עם אורז לבן וכל סוגי העיקריות. 

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. בוררים, שוטפים ומשרים חצי קילו שעועית לבנה בהרבה מים לילה לפני הבישול.
  2. קוצצים דק עלים מחבילת כוסברה גדולה ומניחים בצד. פורסים 2 בצלים גדולים לטבעות ומניחים בצד. פורסים 3 שיני שום ומניחים בצד. בסיר רחב, על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים את טבעות הבצל. מטגנים 2 דקות, מוסיפים 3 שיני שום פרוסות, מערבבים ומטגנים דקה. מוסיפים כף וחצי תבלין חוואיג' מרק, 3 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים שעתיים.
  3. לאחר שעתיים מוסיפים חצי כף תבלין חוואיג' מרק, חצי כפית פלפל שחור, כפית כמון, עלים קצוצים מחבילת כוסברה גדולה, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים רבע שעה / עד שהשעועית רכה.

מתכונים קשורים

Translate »