Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קציצות בשר כוסברה ובצל

google analytics במתכון זה צפו 12,954 גולשים

קציצות בשר כוסברה ובצל שחייבים להכין. יצא פגז! אין דברים כאלה. הקציצות רכות נימוחות ועשירות בטעמן.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים למאסטר סלייסר 1 בצל, עלים מחבילת כוסברה, קוצצים דק ומעבירים לקערה. מוסיפים 600 גרם בשר טחון, 2 ביצים, 3 כפות קמח מצה או פירורי לחם, רבע כפית מלח, 1 כף גדושה אבקת מרק עוף מערבבים היטב ומניחים בצד.
  2. פורסים 2 בצלים לטבעות ומניחים בצד. במחבת רחבה (רצוי נון סטיק) על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה כמעט שקוף. מוסיפים 3 כפות רוטב טריאקי, 2 כפות רוטב סויה ומערבבים.
  3. לאחר דקה יוצרים קציצות מתערובת הבשר ומוסיפים למחבת. מזיזים את טבעות הבצל הצידה כדי שהקציצות יונחו על המחבת ישירות. לאחר 12 דקות הופכים את הקציצות ומבשלים 10 דקות נוספות / עד שהקציצות מוכנות.

מתכונים קשורים

Translate »