קציצות בשר כוסברה ובצל שחייבים להכין. יצא פגז! אין דברים כאלה. הקציצות רכות נימוחות ועשירות בטעמן.
24/07/2018 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 27.4 א' צפיות
- 13 מרכיבים
- 30 דקות
- 6 מנות
- קל
- 4 תגובות
מכניסים למאסטר סלייסר 1 בצל, עלים מחבילת כוסברה, קוצצים דק ומעבירים לקערה. מוסיפים 600 גרם בשר טחון, 2 ביצים, 3 כפות קמח מצה או פירורי לחם, רבע כפית מלח, 1 כף גדושה אבקת מרק עוף מערבבים היטב ומניחים בצד.
פורסים 2 בצלים לטבעות ומניחים בצד. במחבת רחבה (רצוי נון סטיק) על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה כמעט שקוף. מוסיפים 3 כפות רוטב טריאקי, 2 כפות רוטב סויה ומערבבים.
לאחר דקה יוצרים קציצות מתערובת הבשר ומוסיפים למחבת. מזיזים את טבעות הבצל הצידה כדי שהקציצות יונחו על המחבת ישירות. לאחר 12 דקות הופכים את הקציצות ומבשלים 10 דקות נוספות / עד שהקציצות מוכנות.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.