Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קובנה מופחתת שומן וטבעונית

google analytics במתכון זה צפו 5,422 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

קובנה מופחתת שומן וטבעונית! סוף סוף אפשר ליהנות מכל העולמות.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מנפים לתוך קערה קילו קמח. מוסיפים 3 כפות סוכר, 2 כפות שמרים יבשים, כף מלח, 3 כוסות מים, לשים 8 דקות ומכסים בניילון נצמד למנוחה של רבע שעה.
  2. לאחר רבע שעה משמנים את הידיים עם רבע כוס שמן ולשים למסה אחידה וחלקה (אם נותר שמן בכוס יוצקים אותו על הבצק). שוב מכסים בניילון נצמד ומניחים למנוחה של 40 דקות / עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. לאחר 40 דקות משמנים את הידיים ומחלקים את הבצק ל - 8 כדורים. לשים את הכדורים, משמנים, מכסים בניילון נצמד ומניחים את הכדורים למנוחה של חצי שעה.
  4. לאחר חצי שעה ממיסים במיקרו 100 גרם מרגרינה, פותחים כל כדור בצק לעלה דק, מברישים עליו שכבה דקה של מרגרינה ומגלגלים כמו רולדה. כל רולדה קושרים שני קשרים או מגלגלים לשבלול ומכניסים לסיר. (סיר אלומיניום גדול המיועד לגודל המסה)
  5. מניחים את הסיר בתנור על גבי תבנית ואופים עם מכסה שעתיים בחום של 180 מעלות. (ניתן לאפות שעה וארבעים דקות עם מכסה סגור ועוד 10 דקות ללא מכסה.
  6. מוציאים את הקובנה מהסיר ומניחים לה להצטנן על גבי רשת צינון.

מתכונים קשורים

Translate »