Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת גבינה קרה עם אוכמניות

google analytics במתכון זה צפו 128,644 גולשים

עוגת גבינה קרה עם אוכמניות הורסת. אל תוותרו עליה.

דרוג המתכון

  • (4.1 /5)
  • 17 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מערבבים את שקית הג'לטין עם שליש כוס מים ומניחים בצד.
  2. מכינים את הבסיס - מכניסים למעבד מזון 200 גרם ביסקוויטים, 100 גרם חמאה מומסת, 3 כפות סוכר וטוחנים עד לקבלת אבקת ביסקווטים לחה. (בערך 2 / 3 דקות). מניחים בתחתית תבנית קפיצים בקוטר 26 ס"מ נייר אפיה, מרפדים את הדפנות בשקף ברוחב 6 ס"מ, מעבירים לתבנית, מהדקים היטב לתחתית התבנית ומניחים בצד.
  3. מכניסים לתוך קערת המיקסר 500 גרם גבינה לבנה, 500 גרם גבינת טוב טעם, 100 גרם שמנת חמוצה, 100 גרם אבקת סוכר, 1 אינסטנט פודינג וניל ומקציפים במהירות גבוה 5 דקות. מוסיפים בהדרגה בזה אחר זה 2 מכלי שמנת מתוקה עד לקבלת קרם יציב.
  4. בינתיים מכניסים את הכוס עם הג'לטין לתוך המיקרוגל למשך כ - 25 שניות / עד לקבלת נוזל שקוף וסמיך. כשהנוזל נעשה שקוף מפסיקים את פעילות המיקסר, מוסיפים 3 כפות מהמסה לכוס ומערבבים היטב (כך מבצעים השוואת טמפרטורה). מדליקים את המיקסר, מוסיפים למסה את הנוזל מהכוס בהדרגה ומקציפים 2 דקות / עד להטמעת הג'לטין במסה.
  5. יוצקים את המלית על בסיס העוגה, מכניסים למקרר להתייצבות של חצי שעה. לאחר חצי שעה יוצקים את תערובת האוכמניות על העוגה. (במידה והתערובת במרקם של ריבה / נוקשה מכניסים את מלית האוכמניות לקערית, ומדללים אותה עם רבע עד חצי כוס מים. תערובת האוכמניות צריכה להיות סמיכה אך לא נוקשה). מכניסים את העוגה להתייצבות במקרר למשך הלילה.

מתכונים קשורים

Translate »