Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

כעכ טריפוליטאי מתוק

google analytics במתכון זה צפו 23,779 גולשים

כעכ טריפוליטאי מתוק מטריף שאי אפשר להפסיק לאכול. המוניאקה נותנת לעוגיות פריכות שאין באף עוגיה אחרת. לטעום ולא להאמין.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות חום. מערבבים כף מוניאקה עם 5 כפות מים ומניחים בצד. מנפים קילו קמח עם 2 אבקת אפיה ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה קילו קמח מנופה עם 2 אבקת אפיה, 2 סוכר וניל, 2 כוסות סוכר, ומתחילים ללוש. מוסיפים גרידת תפוז מתפוז שלם, כוס ורבע שמן, 4 ביצים, מוניאקה מומסת ב- 5 כפות מים ולשים כ - 5 דקות עד לקבלת בצק רך ונח לעבודה. מניחים את הבצק למנוחה של שעה.
  3. לאחר שעה מכינים את צורת העוגיות בעזרת מכונת בשר ידנית עם צנתר כוכב. מוציאים מהמכונה רצועות באורך 12 ס"מ בערך, יוצרים טבעות, מניחים את טבעות הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים גדולים ואופים 20 דקות. שומרים בכלי אטום.
  4. הערה - אני קניתי את הצנתר בבושאייף. בכדי להגיע לתוצאה מושלמת חייבים להשתמש במכונת השר ידנית מצויידת בצנתר כוכב. כמובן שניתן להכין את הכעכות גם בעזרת הידיים.

מתכונים קשורים

Translate »