בשר אוסובוקו עם בצלים מקורמלים

google analytics במתכון זה צפו 4,244 גולשים

בשר אוסובוקו עם בצלים מקורמלים. צלחת עמוסה בשר ובצל מתקתק, חלה טריה ולא צריך יותר מזה כלום.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מקלפים וחותכים 8 בצלים לטבעות לא עבות ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב (שניתן להכניס לתנור), רצוי סוטאג', על להבה בינונית מחממים 4 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מכניסים את נתחי הבשר לסיר ומטגנים כ - 3 דקות מכל צד / עד שהבשר משחים ומתנתק מתחתית הסיר. לאחר שהבשר השחים מכל הכיוונים מעבירים אותו לקערה ומחזירים את הסיר ריק לכיריים. (לא שוטפים את הסיר)
  3. מכניסים לסיר את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים 2 כפות סוכר דמררה, מערבבים ומבשלים עד שהסוכר נמס. מוסיפים כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פלפל שחור, כפית ורבע מלח, מערבבים, מוסיפים את נתחי הבשר, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים שעה וחצי. מערבבים בעדינות מידי פעם.
  4. לאחר שעה וחצי טועמים, אם חסרה מליחות מוסיפים רבע כפית מלח, מערבבים, סוגרים מכסה ומעבירים לתנור ל - 4 שעות צליה ב - 150 מעלות. הבשר מוכן כשהוא נימוח.

מתכונים קשורים

Translate »