Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

אינטריה

google analytics במתכון זה צפו 51,787 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

אינטריה – תוספת נפלאה מהמטבח המרוקאי. אין ילד שיסרב לה.

דרוג המתכון

  • (3.5 /5)
  • 2 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. חותכים בצל לחצאי טבעות דקות ומניחים בצד. בסיר בינוני על מחבת בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים את טבעות הבצל ומ טגנים עד שהבצל נעשה שקוף.
  2. כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים את האטריות ומערבבים. מטגנים כ - 2 דקות עד שרואים שחלק מהאטריות משנות את צבען. מוסיפים 3 ורבע כוסות מים רותחים, מערבבים ומוסיפים כף אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור ומערבבים. טועמים את הנוזלים, אם חסר מלח מוסיפים, מערבבים, מנמיכים להבה וסוגרים מכסה.
  3. לאחר כ - 11 דקות / כשהאטריות מוכנות מסירים את המכסה ומפרידים את האטריות בעזרת מזלג או כף. לאחר 2 דקות חוזרים על הפעולה. חוזרים על הפעולה לפחות 3 פעמים כדי להימנע מקבלת גוש אטריות. חייבים להפריד את האטריות!

מתכונים קשורים

Translate »