המתכון באדיבות הבשלנית דורית רוקח. דורית, תודה.
18/01/2015 נכתב ע"י: שפרה נחום
- 5.5 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- 60 דקות
- 4 מנות
- קלי קלות
המתכון באדיבות הבשלנית דורית רוקח. דורית, תודה.
מקלפים את תפוחי האדמה, חוצים אותם ל – 2 ומניחים בקערה.
חוצים 2 בצלים גדולים ל – 2, חותכים לחצאי טבעות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים לקערה כפית שום כתוש, כפית פפריקה מתוקה בשמן, כפית מלח, כף אבקת מרק בצל, חצי כוס שמן זית מעודן ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
מניחים בתבנית נייר אפיה, מניחים על נייר האפיה את תפוחי האדמה שחציים החלק כלפי מטה ויוצקים מעליהם את חצאי טבעות הבצל והרוטב.
אופים שעה ב – 200 מעלות חם / עד שתפוחי האדמה זהובים ורכים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.