סלט גזר בסגנון מרוקאי טעים אש!
15/10/2014 נכתב ע"י: שפרה נחום
4.5 / 5 | 3 מדרגים
- 28.6 א' צפיות
- 8 מרכיבים
- 30 דקות
- 4 מנות
- קל
- 2 תגובות
מכניסים 7 גזרים בינוניים לסיר לא גדול, מניחים על להבה בינונית ומבשלים כ – 30 דקות / עד שהגזרים רכים.
מכבים להבה, מנקזים את הנוזלים וממתינים שהגזרים יתקררו. כשהגזרים קרים מקלפים אותם, פורסים לטבעות (אפשר בעזרת מנדולינה) ומעבירים לקערה. קוצצים דק עלים מ – 10 גבעולי פטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
מוסיפים לקערה מיץ מחצי לימון, כפית שום כתוש, 2 כפיות גדושות אריסה, כפית מלח, חצי כפית כמון, 2 כפות שמן חמניות או שמן קנולה ומערבבים.
שלום. תודה על המתכון. \r\nשימי לב שכתבת במרכיבים כוסברה, אבל בהוראות ההכנה כתבת פטרוזיליה. \r\nחג שמח 🙂
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.