1. מומחיות קולינרית: שפרה נחום הבעלים של חברת התיירות הישראלית "טועמים את השוק" היא קונדיטורית, בלוגרית אוכל ובעלת הפורטל הקולינרי תבשילים וחלומות. היא ידועה בידע הרב שלה במטבח הישראלי, ברזי השוק ובחיבור הקסום שלה עם אנשים. יום גיבוש עם "טועמים את השוק" זו הזדמנות להכיר מקרוב את תרבות האוכל הישראלי,לטעום אוכל רחוב משובח ולהכיר סמטאות קסומות. בסיורי האוכל מקבלים ידע קולינרי והבנה בהווי המדהים של השוק.
2. חוויות ייחודיות: מעורבותה של טועמים את השוק בארגון ימי גיבוש מבטיחה כי תהיה לכם גישה לחוויות ייחודיות שלא זמינות לקהל הרחב. היא מפגישה את המשתתפים עם סצנת האוכל המקומית ויכולה לאצור פעילויות מיוחדות כגון טעימות בלעדיות ואינטראקציות עם ספקים ובעלי מלאכה מקומיים – החוויה מעשירה ובלתי נשכחת.
3. קשרים וסיפורים: "טועמים את השוק" בנתה קשרים חזקים עם הספקים המקומיים. יציאה ליום גיבוש איתה מאפשרת לכם להפיק תועלת מהקשרים הללו, שכן תכירו את האנשים שמאחורי הדוכנים שיספקו תובנות לגבי האוכל שאתם אוכלים. מגע אישי זה מוסיף מימד ייחודי לחוויה ויאפשר לכם להתחבר לשוק ברמה עמוקה יותר.
4. אוכל וחברה: ימי גיבוש הם לא רק אוכל; הם עוסקים גם ביצירת קשרים חברתיים ובניית מערכות יחסים. יציאה לפעילות זו פירושה הזדמנות לנהל אינטרקציה עם משתתפים אחרים, להכיר את הקולגות, והמנהלים מחוץ למשרדים, להחליף רעיונות, ללמוד אחד מהשני וליצור קשרים מתמשכים. בנוסף, הנאה מארוחה משותפת יוצרת תחושת אחווה ומטפחת אווירה חמה ולבבית.
5. זיכרונות בלתי נשכחים: השתתפות ביום גיבוש עם טועמים את השוק היא הזדמנות ליצור זיכרונות בלתי נשכחים. השילוב של אוכל טעים, חוויה תרבותית, שיחות קלילות בקבוצה ותיעוד הפעילות בסרטון למזכרת,
ישאירו רושם מתמשך על המשתתפים.
יציאה ליום גיבוש בשווקים עם טועמים את השוק מומלצת בחום, בסיורים הקולינריים שלהם יש ערך מוסף נדיר. יש אוכל בשפע ואין צורך במסעדה לאחר הפעילות, כל משתתף מקבל תיק אלבד מתנה וגם סרטון למזכרת. בין ביס לביס מטיילים, מכירים את פינות החמד של השוק, שומעים סיפורים מרתקים ונהנים מאווירה יחודית, שמחה ומשחררת, שתיזכר הרבה אחרי שיום גיבוש זה יסתיים.
אני מאשר/ת לקבל מידע שיווקי מתבשילים וחלומות – מרגישים בבית ומסכים/ה לקבל דיוור ללא המילה פרסומת.