תמרים במילוי מרציפן

google analytics במתכון זה צפו 2,721 גולשים

תמרים במילוי מרציפן בקלי קלות. קבלו את אחד הקינוחים הכי פופולרים במימונה. הפעם, בלי צבעי מאכל.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. חותכים את המרציפן ל - 15 קוביות ומניחים בצד. חוצים לאורך, לא עד הסוף, 15 תמרים, מגלענים ומניחים בצד.
  2. מגלגלים כל קובית מרציפן לגליל קטן ומניחים בתוך התמר, חוצים חצי אגוז מלך לאורכומהדקים רבע אגוז במרציפן ומניחים במנג'ט.

מתכונים קשורים

Translate »