Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

תחתיות ארטישוק ופול ברוטב לימון

google analytics במתכון זה צפו 8,795 גולשים

תחתיות ארטישוק ופול ברוטב לימון. תוספת נפלאה לכל מנה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים את תחתיות הארטישוק והפול המוקפא לקערה, יוצקים עליהם מים רותחים וממתינים כחצי שעה לצינון. לאחר חצי שעה מקלפים את הפולים מהקליפה ומניחים בקערה. חותכים 400 גרם תחתיות ארטישוק ומוסיפים לקערה. קוצצים דק עלים מרבע חבילה פטרוזיליה, רבע חבילה כוסברה ומניחים בצד.
  2. חוצים בצל לאורך, פורסים לרצועות ומניחים בצד. בווק או במחבת רחבה מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים את תחתיות הארטישוק והפול ומטגנים 2 דקות עם הבצל. מקפיצים את תערובת הירקות מידי פעם.
  3. לאחר 3 דקות מוסיפים כפית גדושה כמון, כפית מלח, חצי כפית כורכום, פטרוזיליה וכוסברה קצוצים ומקפיצים כ - 5 פעמים או מערבבים עם כף עץ. מוסיפים רבע כוס מים, מיץ מלימון שלם, מערבבים, מבשלים ללא מכסה 10 דקות נוספות / עד שהארטישוק רך ומכבים להבה.

מתכונים קשורים

Translate »