תבשיל קציצות עוף בטטה ותרד

google analytics במתכון זה צפו 6,141 גולשים

תבשיל קציצות עוף בטטה ותרד. קבלו מתכון להיט למטבח שלכם וממש קל להכנה. גלגלו מטה, יש גם סרטון הדרכה קצר.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את תערובת העוף לקציצות - מכניסים 600 גרם חזה עוף טחון לקערה, קוצצים דק, דק חופן נדיבה של עלי פטרוזיליה ומוסיפים לקערה. קוצצים לקוביות קטנות בצל גדול ומוסיפים לקערה. מוסיפים 3 כפות קמח מצה, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית מלח, כפית פפריקה מתוקה, כפית פלפל שחור, ביצה, מערבבים את המסה כדקה, מכסים בנילון נצמד ומניחים בצד.
  2. מכינים את הרוטב - מניחים סיר רחב על להבה בינונית ומלהיטים אותו כדקה ריק. בינתיים פורסים בצל גדול לחצאי טבעות, חותכים 2 בטטות גדולות לקוביות ומניחים בצד.
  3. לאחר שמסיימים לחתוך את הירקות מוסיפים לסיר 2 כפות שמן, מחכים מספר שניות ומכניסים את טבעות הבצל. מטגנים 2 דקות ומערבבים מידי פעם. מוסיפים כף גדושה חוואיג', כף אבקת מרק עוף ומערבבים היטב. טועמים, אם חסרה מליחות מוסיפים חצי כפית מלח. מוסיפים את קוביות הבטטה, מערבבים, מוסיפים כוס מים רותחים, מערבבים, סוגרים מכסה, מנמיכים להבה ומבשלים 30 דקות.
  4. לאחר 30 דקות מוסיפים לסיר 300 גרם תרד ומערבבים. יוצרים 12 קציצות, מזיזים את הירקות בעזרת כף ומניחים את הקציצות בתחתית הסיר. מבשלים 10 דקות.
  5. לאחר 10 דקות הופכים את הקציצות בקלות בעזרת 2 כפות, סוגרים מכסה ומבשלים 10 דקות נוספות.

מתכונים קשורים

Translate »