Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

תבשיל ירקות כתומים ובורגול

google analytics במתכון זה צפו 8,492 גולשים

תבשיל ירקות כתומים ובורגול עשיר בטעמים ממכרים. אל תוותרו עליו. הוא נפלא כתוספת לעיקרית ואפשר בקלות לחסל את הסיר בלי עיקרית.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכניסים כוס בורגול דק לקערה גדולה, יוצקים מים רותחים לכיסוי, משרים 5 דקות, שוטפים, מסננים מנוזלים ומניחים בצד.
  2. מקלפים 400 גרם דלעת, חותכים לקוביות לא גדולות ומניחים בצד. מקלפים 4 גזרים, חותכים לטבעות ומניחים בצד. מקלפים בטטה גדולה, חותכים לקוביות ומניחים בצד. פורסים בצל סגול לטבעות ומניחים בצד.
  3. במחבת רחבה או בסיר גדול מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים טבעות בצל סגול ומטגנים עד שהבצל כמעט שקוף. מוסיפים טבעות גזר ומטגנים כ - 4 דקות. מוסיפים קוביות בטטה ומטגנים 4 דקות נוספות תוך כדי ערבוב מידי פעם. מוסיפים את הדלעת, מערבבים, מבשלים 2 דקות ומוסיפים רבע כוס מים רותחים.
  4. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומוסיפים כפית מלח, רבע כפית כורכום, רבע כפית פפריקה מתוקה, כפית בהרט, כף אבקת מרק עוף, מערבבים היטב, סוגרים מכסה ומבשלים 3 דקות. לאחר 3 דקות מוסיפים את הבורגול, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים עד לריכוך הירקות בערך 5 דקות. מערבבים מידי פעם.

מתכונים קשורים

Translate »