Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

תבשיל בורגול ברוטב עגבניות

google analytics במתכון זה צפו 32,647 גולשים

תבשיל בורגול ברוטב עגבניות. נפלא כתוספת לכל ארוחה. עסיסי וטעים.

דרוג המתכון

  • (2.8 /5)
  • 2 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכינים את הרוטב - קוצצים דק בצל גדול ומניחים בצד. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף.
  2. לאחר שהבצל נעשה שקוף מוסיפים 400 גרם עגבניות מרוסקות, כף גדושה רסק עגבניות, כף שום כתוש, כפית סוכר, כפית פפריקה מתוקה, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מערבבים, סוגרים מכסה ומבשלים 20 דקות.
  3. בוררים כוס וחצי בורגול גס, מכניסים לקערה, מוסיפים כפית מלח, יוצקים 6 כוסות מים רותחים וממתינים 20 דקות (עד שהרוטב מוכן).
  4. לאחר 20 דקות, מסננים את המים מהבורגול, מוסיפים את הבורגול לסיר עם הרוטב, מערבבים, מבשלים דקה ומכבים להבה.

מתכונים קשורים

Translate »