Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

קרם בוואריה חלבי

google analytics במתכון זה צפו 7,840 גולשים

קרם בוואריה חלבי מעלף בקלי קלות. קבלו את הקינוח האולטימטיבי של שנות ה – 80.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. יוצקים 35 גרם מים קרים לתוך קערית. מפזרים מעל המים 7 גרם אבקת ג'לטין ומניחים 15 דקות בצד. לאחר 15 דקות מחממים את הג'לטין במיקרוגל בפולסים קצרים כחצי דקה / עד שמתקבל נוזל שקוף ומניחים בצד.
  2. מכניסים לתוך קערה 7 חלמונים, שליש כוס סוכר, טורפים היטב ומניחים בצד.
  3. מחממים 250 גרם חלב עם כפית מחית וניל, מגיעים לסף רתיחה ומנמיכים להבה. לוקחים מצקת מהחלב החם ויוצקים לתוך הקערית עם החלבונים. טורפים נמרצות ומעבירים לקלחת עם החלב. טורפים כל הזמן בלי הפסקה עד שהמסה מסמיכה, מגיעה ל - 84 מעלות ומכבים להבה. לאחר שמכבים להבה מוסיפים את הג'לטין המומס לקלחת וטורפים עד שהג'לטין נעלם. מסננים לקערה אחרת (חובה!) וממתינים שהמסה תגיע ל - 30 מעלות (לטמפרטורת החדר).
  4. כשהמסה מגיעה ל - 30 מעלות מקציפים בקערה אחרת 250 גרם שמנת מתוקה לקרם יציב אך לא נוקשה. מעבירים מהמסה לקערה עם החלמונים בשלוש פעימות עד לקבלת קרם חלק. יוצקים את הקרם לכוסות לקינוחים אישיים ומעבירים ל - 4 שעות צינון לפחות.
  5. לפני ההגשה יוצקים סירופ שוקולד על הבוואריה ומעטרים באגוזי מלך.

מתכונים קשורים

Translate »