קציצות עוף ברוטב מטבוחה

google analytics במתכון זה צפו 5,175 גולשים

קציצות עוף ברוטב מטבוחה. פיקנטיות, רכות וטעימות. פתרון לארוחת הצהריים ב – 10 דקות עבודה.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. חותכים בצל לקוביות קטנות ומעבירים לקערה. קוצצים דק חצי חבילה פטרוזיליה ומעבירים לקערה. מוסיפים 600 גרם חזה עוף טחון, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור, 3 כפות קמח מצה או פירורי לחם, 1 ביצה ומערבבים היטב.
  2. על להבה בינונית מחממים קילו מטבוחה עם מכסה סגור. כשהמטבוחה מגיעה לרתיחה, יוצרים קציצות מתערובת העוף ומכניסים אותן לסיר. מנערים בעדינות את הסיר, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים 20 דקות. לאחר 20 דקות הופכים את הקציצות ומבשלים 20 דקות נוספות

מתכונים קשורים

Translate »