קבב מפורק עם חומוס

google analytics במתכון זה צפו 1,550 גולשים

קבב מפורק עם חומוס. החברה שלי "פירקו" את הצלחת ב – 20 שניות. טעים לאללללה!

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. קוצצים במאסטר סלייסר בצל גדול, חצי חבילה פטרוזיליה, חצי חבילה כוסברה וטוחנים דק (לא דק מידי!) ומעבירים לקערה. מוסיפים 250 גרם בשר צוואר טחון, 250 גרם בשר שפונדרה טחון, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית פלפל אנגלי, כפית גדושה חרדל, כפית גדושה תבלין לקציצות ומאחדים בין המרכיבים עד לקבלת מסה אחידה.
  2. משמנים מחבת רחבה ב - 2 כפות שמן, כשהשמן ממש חם מוסיפים את הבשר למחבת ומשטחים. מטגנים כ - 2 דקות ומתחילים לפורר בעזרת כף את הבשר עד שהבשר משנה את צבעו / מוכן ומכבים להבה.
  3. מצלחתים ממרח חומוס בצורה סיבובית בצלחת, מערימים בנדיבות קבב מפורק ומגישים.

מתכונים קשורים

Translate »