Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פרגיות בצלים מקורמלים ובטטה

google analytics במתכון זה צפו 6,097 גולשים

תבשיל פרגיות בצלים מקורמלים ובטטה. ארוחת צהריים נפלאה לכל המשפחה.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים 2 בצלים לטבעות דקות ומניחים בצד. מקלפים וחותכים לקוביות לא גדולות בטטה גדולה ומניחים בצד. חוצים ל - 2 את סטייק הפרגית ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים לסיר את טבעות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף מערבבים מידי פעם. מוסיפים קוביות מבטטה גדולה ומערבבים. מטגנים 2 דקות, גוררים לצד הסיר בעזרת כף את הירקות ומניחים בתחתית הסיר את נתחי הפרגיות.
  3. מטגנים דקה ומוסיפים 4 כפות רוטב טריאקי, 3 כפות רוטב סויה, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח, 3/4 כפית פפריקה מתוקה ומערבבים היטב. סוגרים מכסה ומבשלים כחצי שעה / עד שהבטטה מתרככת והפרגיות מוכנות.

מתכונים קשורים

Translate »