Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פיננסייר שקדים ושוקולדים

google analytics במתכון זה צפו 1,948 גולשים

פיננסייר שקדים ושוקולדים משגע. מי שאוהב להגיש קינוחי פינגר פוד מוזמן לנסות.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מניחים קלחת על להבה נמוכה ומחממים אותה ריקה חצי דקה / עד שהקלחת חמה. מוסיפים לקלחת 200 גרם חמאה ומחממים עד שהיא כמעט נשרפת ומקבלת גוון ענברי. מכבים להבה מסננים לקערית ומניחים בצד.
  2. מנפים 100 גרם קמח לתוך קערה. מוסיפים 100 גרם שקדים טחונים לאבקה, חצי כפית אבקת אפיה, מערבבים ומניחים בצד. ממיסים 70 גרם שוקולד מריר ומניחים בצד.
  3. מכניסים לקערת מיקסר מצוידת בוו גיטרה 150 גרם חלבונים, 200 גרם סוכר, 2 כפות סירופ מייפל ומערבלים במהירות בינונית כ - 2 דקות / עד לקבלת קציפה לבנה ואוורירי. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח והשקדים ומערבלים כדקה עד שמתקבלת מסה אחידה.
  4. מוסיפים בעדינות את החמאה המומסת הרותחת בזרם דק, 70 גרם שוקולד מריר מומס וממשיכים לערבל עד לקבלת מסה אחידה. מעבירים את המסה למקרר לשעה צינון.
  5. מדליקים תנור ל - 160 מעלות טורבו. בינתיים מעבירים את המסה לשק זילוף עם צנתר עגול. מזלפים לשקעי הסיליקון עד 3/4 גובה, מניחים מטבע שוקולד ואופים כ - 16 דקות.

מתכונים קשורים

Translate »