פילה אמנון ברוטב צ'ימיצ'ורי

google analytics במתכון זה צפו 6,030 גולשים

פילה אמנון ברוטב צ'ימיצ'ורי מ ע ל ף ! קבלו מתכון משגע ובקלי קלות. אני מעדיפה לקצוץ את הירקות והפטרוזיליה דק, דק על גבי קרש חיתוך ולא במאסטר סלייסר.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. קוצצים דק, דק חצי חבילה פטרוזיליה ומעבירים לקערה. חותכים לקוביות סופר קטנוות 1 פלפל אדום, 1 בצל בינוני, חצי פלפל צ'ילי חריף ומוסיפים לקערה. מוסיפים 3 כפות שמן זית, 2 כפות חומץ, חצי כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית מלח, כפית שום כתוש, רבע כפית אורגנו יבש, רבע כפית סוכר, מערבבים היטב ומניחים בצד 10 דקות.
  2. לאחר 10 דקות מניחים 6 נתחי פילה אמנון על מגש מרופד בנייר אפיה, כשעורם של הדגים מופנה כלפי תחתית התבנית. יוצקים בעזרת כף את הרוטב על הדגים ומורחים על כל נתח פילה בנדיבות. מכניסים לשלב האמצעי בתנור ואופים 20 דקות ב - 200 מעלות חום גריל עליון.

מתכונים קשורים

Translate »