עוגת תות ויוגורט בחושה

google analytics במתכון זה צפו 2,611 גולשים

עוגת תות ויוגורט בחושה, חמצמצה, עסיסית, רכה וטעימה. את העוגה הזאת אסור לכם לפספס!

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות טורבו, מנפים 2 כוסות קמח תופח ומניחים בצד. חותכים לקוביות ממש קטנות 7 תותים ומניחים על גבי נייר סופג קוביה ליד קוביה, לא בערמה. משמנים בחמאה סיר פלא / תבנית בקוטר 24 או 2 תבניות אינגליש קייק ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס וחצי סוכר ומערבלים עם וו גיטרה 3 דקות במהירות בינונית. מכבים את פעילות המיקסר, בעזרת מרית מגרדים את הקרם שנדבק לדפנות, למרכז הקערה וממשיכים לערבל.
  3. מוסיפים 4 ביצים בטמפרטורת החדר בזו אחר זו בהפרשים של 2 דקות האחת מהשנייה (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!).
  4. לאחר שחלפו 2 דקות מהקצפת הביצה האחרונה מפסיקים את פעילות המיקסר מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים חצי כוס יוגורט, כוס קמח מנופה וממשיכים להקציף במהירות בינונית כדקה / עד שהמסה מאוחדת ומפסיקים את פעילות המיקסר.
  5. מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים את חצי כוס היוגורט הנותר, 3/4 כוס קמח הנותר ומערבלים עד שמתקבלת מסה אחידה ללא הבדלי צבע וגושים.
  6. מפסיקים את פעילות המיקסר, מכניסים את קוביות התותים לקערה ומקפלים בעדינות עם מרית. מעבירים את המסה לסיר פלא ואופים 40 דקות. לאחר 40 דקות מבצעים את בדיקת הקיסם. קיסם עם מעט פירורים מעיד על עוגה מוכנה.

מתכונים קשורים

Translate »