Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת קליפות הדרים בציפוי פררו רושה

google analytics במתכון זה צפו 4,165 גולשים

עוגת קליפות הדרים מעלפת בציפוי פררו רושה. שוקולד חלב ואגוזי לוז עושים את ההבדל בין סתם עוד עוגה ל – wow.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל – 180 מעלות טורבו. משמנים ומאבקים תבנית בקוטר 24 או 26 או שני תבניות אינגליש קייק בסוכר או קמח או אבקת אגוזי לוז ומניחים בצד. שוטפים היטב 90 גרם קליפות הדרים, מסננים מנוזלים, מייבשים, קוצצים דק ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס ורבע סוכר ומערבלים עם וו גיטרה 3 דקות במהירות בינונית. מכבים את פעילות המיקסר ובעזרת מרית מגרדים את הקרם שנדבק לדפנות, למרכז הקערה וממשיכים לערבל.
  3. מוסיפים 4 ביצים בטמפרטורת החדר בזו אחר זו בהפרשים של 2 דקות האחת מהשנייה. (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!) לאחר שחלפו 2 דקות מהקצפת הביצה האחרונה מפסיקים את פעילות המיקסר מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים חצי כוס רוויון , כוס קמח תופח וממשיכים להקציף במהירות בינונית כדקה / עד שהמסה מאוחדת ומפסיקים את פעילות המיקסר.
  4. שוב מפסיקים את פעילות המיקסר מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים חצי כוס רוויון, 3/4 כוס קמח תופח ומערבלים עד שמתקבלת מסה אחידה ללא הבדלי צבע וגושים.
  5. ממלאים את התבנית במסה, מעבירים לתנור ואופים כ – 40 דקות. לאחר 40 דקות מבצעים את בדיקת הקיסם. קיסם היוצא מהעוגה עם מעט פירורים מעיד על עוגה מוכנה. מניחים את העוגה בצד לצינון.
  6. הציפוי – ממיסים על באן מארי 180 גרם שוקולד חלב עם 30 גרם שמן. שהשוקולד נמס מוסיפים 30 גרם אגוזי לוז ומצננים בצד. השוקולד אמור להיות מותך אבל לא חם. יוצקים על העוגה, (הכי קל ליצוק מתוך קנקן על העוגה שהיא מונחת על גבי רשת) ומעבירים למקרר.

מתכונים קשורים

Translate »