Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת טורטית טעימה אש!

google analytics במתכון זה צפו 39,277 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

עוגת טורטית טעימה אש! הכי מתאימה עם הקפה של הבוקר.

דרוג המתכון

  • (2.8 /5)
  • 2 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות חום. מנפים כוס + 3/4 כוס קמח תופח ומניחים בצד. טוחנים דק במעבד מזון 6 יחידות טורטית (240 גרם) ומניחים בקערית.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס ורבע סוכר ומערבלים עם וו גיטרה 3 דקות במהירות בינונית. מכבים את פעילות המיקסר ובעזרת מרית מגרדים את הקרם שנדבק לדפנות למרכז הקערה וממשיכים להקציף.
  3. מוסיפים 4 ביצים בטמפרטורת החדר, בזו אחר זו בהפרשים של 2 דקות האחת מהשנייה. (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!)
  4. לאחר שחלפו 2 דקות מהקצפת הביצה האחרונה מפסיקים את פעילות המיקסר מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים חצי כוס רוויון, כף גדושה רום כהה, כוס קמח תופח וממשיכים להקציף במהירות בינונית כדקה / עד שהמסה מאוחדת ומפסיקים את פעילות המיקסר.
  5. מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים את חצי כוס הרוויון הנותר, 3/4 כוס קמח ומערבלים עד שמתקבלת מסה אחידה ללא הבדלי צבע וגושים. מפסיקים את פעילות המיקסר ומקפלים את הטורטית הטחונה למסה בעזרת מרית. (משאירים בצד 4 כפות אבקת טורטית)
  6. משמנים וממלאים תבנית בקוטר 24 או 2 תבניות אינגליש במסה ומפזרים מעל המסה את פירורי הטורטית הנותרים. מעבירים לתנור ואופים כ – 40 דקות. לאחר 40 דקות מבצעים את בדיקת הקיסם. קיסם היוצא עם מעט פירורים מעיד על עוגה מוכנה.

מתכונים קשורים

Translate »