Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת וניל ושוקולד צ'יפס מריר

google analytics במתכון זה צפו 3,839 גולשים

עוגת וניל ושוקולד צ'יפס מריר. יצאו שלוש עוגות טעימות ונפלאות לאירוח. אוהבים וניל ושוקולד? המתכון הזה בשבילכם.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות חום. מנפים 2 כוסות קמח עם אבקת אפיה ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס וחצי סוכר ומערבלים בעזרת וו גיטרה שלוש דקות במהירות בינונית.
  3. לאחר 3 דקות מוסיפים 4 ביצים בזו אחר זו בהפרשים של דקה האחת מהשניה. (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!)
  4. מוסיפים 200 גרם יוגורט טבעי בטמפרטורת החדר, כוס קמח מנופה עם אבקת אפיה ומערבלים חצי דקה. מפסיקים את פעילות המיקסר, מגרדים את הדפנות למרכז, מערבלים חצי דקה נוספת ומכבים את פעילות המיקסר.
  5. מוסיפים כוס קמח נוספת, 100 אינסטנט פודינג וניל ומערבלים חצי דקה. מפסיקים את פעילות המיקסר ומוסיפים את מטבעות השוקולד, מקפלים בעזרת מרית ומניחים בצד.
  6. מעבירים ל – 3 תבניות פס - פאי שטוחות, משומנות בחמאה ואופים כ – 30 דקות. ניתן להשתמש ב - 2 תבניות איגליש קייק משומנות בחמאה או סיר פלא במקרים הללו האפיה תהיה ארוכה יותר. כ - 45 דקות / עד שקיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים.
  7. הערה - אני השתמשתי במטבעות שוקולד שקניתי בחנות מתמחה. ניתן להשתמש בשוקולד מריר קצוץ גס או בשוקולד צ'יפס מריר איכותי.

מתכונים קשורים

Translate »