עוגת גבינה בחושה

google analytics במתכון זה צפו 135,734 גולשים

מתכון לעוגת גבינה בחושה בהשראת הבשלנית האלופה יוכי דהן

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 2 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות חום. מנפים כוס וחצי קמח תופח ומניחים בצד.
  2. מקציפים 6 ביצים שלמות לקצף צהבהב, מוסיפים בהדרגה כוס וחצי סוכר וממשיכים להקציף כ - 2 דקות / עד שמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה. הקציפה צריכה להיות ממש תפוחה ובהירה.
  3. מפסיקים את פעילות המיקסר ומוסיפים כוס וחצי קמח תופח מנופה, 3/4 כוס פתיתי קוקוס, כוס שמן, קליפת לימון מגורדת מחצי לימון, 750 גרם גבינה לבנה 5% ומפעילים את פעילות המיקסר ל - 2 דקות נוספות עד שמתקבלת מסה אחידה.
  4. משמנים ומעבירים את המסה לתבנית עגולה בקוטר 26 או תבנית בינונית (לא גדולה ולא ענקית כי העוגה תצא נמוכה). אופים בשלב השני התחתון של התנור כ - 55 דקות / עד שמרכז העוגה יציב והעוגה זהובה. (שימו לב, יתכן וידרשו 10 דקות נוספות לאפיה. בדקו לאחר 55 דקות במידה ומרכז העוגה אינו יציב והעוגה אינה זהובה אפו 10 דקות נוספות)
  5. מוציאים מהתנור ולאחר שהעוגה מצטננת מעטרים בכף אבקת סוכר.

מתכונים קשורים

Translate »