Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת גבינה של בית מלון

google analytics במתכון זה צפו 215,465 גולשים

עוגת גבינה כמו בבית מלון. משגעת, בלי הפרדת ביצים. בלי דלי מים בתנור ובלי סכנת התמוטטות כשהעוגה יוצאת מהתנור.

דרוג המתכון

  • (3.8 /5)
  • 18 דרגו
 
עוגת גבינה של בית מלון

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 150 מעלות. מכניסים לקערה 6 ביצים בגודל L או 7 ביצים בגודל M ומקציפים. לאחר 2 דקות מוסיפים בהדרגה כוס ורבע סוכר, 3 שקיות סוכר וניל וממשיכים להקציף עוד 3 דקות.
  2. מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומקציפים 2 דקות / עד שרואים שמתקבלת קציפה תפוחה. מוסיפים חצי קילו גבינה לבנה 9% או 5% מקציפים שתי דקות. מוסיפים 3/4 כוס קמח ומקציפים דקה.
  3. משמנים בחמאה תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ או תבנית מלבנית בינונית 20/30 ס"מ (לא הגדולה ולא הענקית). יוצקים את המסה לתבנית ומכניסים לשלב האמצעי בתנור שחומם מראש.
  4. לאחר 50 דקות מעלים את טמפרטורת התנור ל - 180 מעלות ואופים 5 דקות נוספות / עד שהעוגה זהובה למעלה. (ניתן לאפות את העוגה עוד 10 דקות נוספות, לא יותר! תלוי בחום התנור / במידת הצורך, רק עד הזהבה) כשהעוגה מצטננת היא מאבדת מעט גובה.
  5. הערה - להצלחת המתכון שימו לב לגודל התבנית! משתמשים בתבנית מלבנית בינונית, גודלה בערך 20/30 סמ'. אם תשתמשו בתבנית גדולה יותר העוגה תצא נמוכה. בנוסף יש לזכור: מפעילים את התנור מראש ל - 150 מעלות ולאחר 50 דקות מעלים את חום התנור ל - 180 מעלות למשך 5 דקות / עד שהעוגה זהובה. אם משתמשים בתבנית שהיא לא חד פעמית, כשהעוגה יוצאת מהתנור מפרידים בעדינות את הדפנות של העוגה מהתבנית.

מתכונים קשורים

Translate »