Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת גבינה של בית מלון

google analytics במתכון זה צפו 201,909 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

עוגת גבינה כמו בבית מלון. משגעת, בלי הפרדת ביצים. בלי דלי מים בתנור ובלי סכנת התמוטטות כשהעוגה יוצאת מהתנור.

דרוג המתכון

  • (3.8 /5)
  • 18 דרגו

 
עוגת גבינה של בית מלון

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 150 מעלות. מכניסים לקערה 6 ביצים גדולות או 7 ביצים קטנות ומקציפים. לאחר 2 דקות מוסיפים בהדרגה כוס ורבע סוכר, 3 שקיות סוכר וניל וממשיכים להקציף עוד 3 דקות.
  2. מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומקציפים 2 דקות עד שרואים שמתקבלת קציפה תפוחה. מוסיפים חצי קילו גבינה לבנה 9% או 5% מקציפים שתי דקות. מוסיפים 3/4 כוס קמח ומקציפים דקה.
  3. משמנים בחמאה תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ או תבנית מלבנית בינונית 20/30 ס"מ. יוצקים את המסה לתבנית ומכניסים לשלב האמצעי בתנור שחומם מראש.
  4. לאחר 50 דקות מעלים את טמפרטורת התנור ל - 180 מעלות. מוציאים את העוגה מהתנור לאחר 5 דקות מוציאים אותה כשהיא זהובה למעלה. כשהעוגה מצטננת היא מאבדת מעט גובה. (ניתן לאפות את העוגה עד רבע שעה נוספת, לא יותר! תלוי בחום התנור)
  5. הערה - להצלחת המתכון שימו לב לגודל התבנית! משתמשים בתבנית מלבנית בינונית, גודלה בערך 20/30 סמ'. אם תשתמשו בתבנית גדולה יותר העוגה תצא נמוכה. בנוסף יש לזכור: מפעילים את התנור מראש ל - 150 מעלות ולאחר 50 דקות מעלים את חום התנור ל - 180 מעלות למשך 5 דקות / עד שהעוגה זהובה. אם משתמשים בתבנית שהיא לא חד פעמית, כשהעוגה יוצאת מהתנור מפרידים בעדינות את הדפנות של העוגה מהתבנית.

מתכונים קשורים

Translate »