עוגת גבינה של בית מלון

google analytics במתכון זה צפו 162,932 גולשים

עוגת גבינה כמו בבית מלון. משגעת, בלי הפרדת ביצים. בלי דלי מים בתנור ובלי סכנת התמוטטות כשהעוגה יוצאת מהתנור.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (4.1 /5)
  • 14 דרגו

 
עוגת גבינה של בית מלון

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 150 מעלות. מכניסים לקערה 6 ביצים גדולות או 7 ביצים קטנות ומקציפים. לאחר 2 דקות מוסיפים בהדרגה כוס ורבע סוכר, 3 שקיות סוכר וניל וממשיכים להקציף עוד 3 דקות.
  2. מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומקציפים 2 דקות עד שרואים שמתקבלת קציפה תפוחה. מוסיפים חצי קילו גבינה לבנה 9% או 5% מקציפים שתי דקות. מוסיפים 3/4 כוס קמח ומקציפים דקה.
  3. משמנים בחמאה תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ או תבנית מלבנית בינונית 20/30 ס"מ. יוצקים את המסה לתבנית ומכניסים לשלב האמצעי בתנור שחומם מראש.
  4. לאחר 50 דקות מעלים את טמפרטורת התנור ל - 180 מעלות. מוציאים את העוגה מהתנור לאחר 5 דקות כשהיא זהובה למעלה. כשהעוגה מצטננת היא מאבדת מעט גובה.
  5. הערה - להצלחת המתכון שימו לב לגודל התבנית! משתמשים בתבנית מלבנית בינונית, גודלה בערך 20/30 סמ'. אם תשתמשו בתבנית גדולה יותר העוגה תצא נמוכה. בנוסף יש לזכור: מפעילים את התנור מראש ל - 150 מעלות ולאחר 50 דקות מעלים את חום התנור ל - 180 מעלות למשך 5 דקות / עד שהעוגה זהובה.

מתכונים קשורים

Translate »