Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת אוראו מושלמת

google analytics במתכון זה צפו 7,569 גולשים

משתמשים בתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ. אם רוצים עוגה גבוה יותר ניתן להשתמש בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. רצוי להעזר בשקף בגובה 6 ס"מ ולהניח אותו בדופן התבנית לפני שיוצקים את קרם הגבינה לתבנית. העוגה תצא מושלמת! שקף ניתן להשיג בחנויות לכלים חד פעמיים או בחנויות המתמחות.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. בסיר קטן על להבה נמוכה מחממים שמנת מתוקה עד לסף רתיחה ומכבים הלהבה. שוברים 200 גרם שוקולד מריר לקוביות, מכניסים לסיר, מערבבים היטב עד לקבלת קרם חלק ומניחים בצד.
  2. ממיסים 100 גרם חמאה ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים 17 עוגיות אוראו (חבילה שלמה+עוגיה) ומעבדים את העוגיות כ - 3 דקות. עד לקבלת מרקם בצקי חלק. (בלי חתיכות)
  3. מרפדים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ בנייר אפיה, מרפדים את דופן התבנית בשקף ברוחב 6 ס"מ, מעבירים את המסה לתבנית, מהדקים לתחתית ומעבירים למקרר.
  4. מכניסים לקערת המיקסר 500 גרם גבינה לבנה, 500 גרם גבינת טוב טעם, 1 שמנת חמוצה, כוס סוכר ומקציפים במהירות בינונית 5 דקות.
  5. לאחר 5 דקות יוצקים לקערת המיקסר בזרם דק 2 שמנת מתוקה, מוסיפים 2 אינסטנט פודינג וניל, ממשיכים להקציף כ - 2 דקות ומכבים את המיקסר.
  6. בינתיים על גבי קרש חיתוך חותכים בעזרת סכין את יתר עוגיות האוראו (15) וחותכים כל עוגיה ל - 6 רצועות דקות.
  7. יוצקים מחצית מקרם הגבינה לתבנית ומיישרים. מפזרים את פירורי עוגיות האוראו ויוצקים מעליהם את קרם הגבינה הנותר.
  8. מיישרים את קרם הגבינה בתבנית ויוצקים מעליו את קרם השוקולד (שהתקרר). מכניסים את העוגה למקרר למשך הלילה להתייצבות.

מתכונים קשורים

Translate »