Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט פלפלים חריפים אש

google analytics במתכון זה צפו 65,567 גולשים

קבלו עוד סלט מהמטבח המרוקאי. הפעם סלט פלפלים חריפים אש! הוא נהדר בכריכים וכתוספת לכל מנה. אם אתם מעוניינים למתן את החריפות הסירו את כל הגרעינים לפני התיבול.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. צולים בגריל על גבי רשת / על להבת הכיריים / במנגל ביתי את הפלפלים מכל הכיוונים. ניתן להשתמש גם במחבת שמשמשת לצורכי קליה. לחמם את המחבת כ - 4 דקות על להבה גבוה, להוסיף את הפלפלים ולצרוב מכל הכיוונים עד שהפלפלים מתרככים.
  2. מכניסים את הפלפלים לתוך שקית ניילון ל - 2 דקות.
  3. מוציאים את הפלפלים מהשקית, מקלפים אותם בקלות, מנקים מגרעינים, חותכים לרצועות ומעבירים לקערה.
  4. פורסים 6 שיני שום ומוסיפים לקערה. מוסיפים מיץ מחצי לימון, כף שמן, חצי כפית מלח ומערבבים.

מתכונים קשורים

Translate »