Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט טאבולה כרובית

google analytics במתכון זה צפו 11,174 גולשים

סלט טאבולה כרובית אליפות! אל תוותרו על הסלט המדהים הזה. הוא טעים מאד, ממש ללקק ת'אצבעות. מגישים עם קעריות טחינה בצד. 

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. ממלאים סיר גדול בהרבה מים (שיכסו את הכרובית), מוסיפים כפית מלח, מניחים על להבה בינונית ומביאים לרתיחה. כשהמים מגיעים לרתיחה מכניסים כרובית שלמה לתוך הסיר כשהשורש של הכרובית כלפי תחתית הסיר ומבשלים 12 דקות. לאחר 12 דקות הופכים את הכרובית בעזרת 2 כפות, מבשלים 12 דקות נוספות / עד ריכוך, מכבים להבה ומוציאים את הכרובית מהסיר לצינון.
  2. כשהכרובית מצטננת, מסירים את השורש, קוצצים את פרחי הכרובית דק בעזרת סכין רחבה ומעבירים לקערה. מכניסים לתוך מאסטר סלייסר עלים מחצי חבילה כוסברה, עלים מחצי חבילה פטרוזיליה, 1 גבעול סלרי עם העלים, קוצצים דק ומוסיפים לקערה.
  3. מוסיפים מיץ מלימון גדול ועסיסי, 2 כפות שמן זית עדין, כפית מלח ומערבבים עם הידיים (לא עם כף!) מועכים את הכרובית עם הידיים כדי שחתיכות שלא קצצתם דק ישברו. לפני ההגשה מפזרים מעל הסלט 2 כפות צנוברים.

מתכונים קשורים

Translate »