Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט חצילים ופלפל אדום על האש

google analytics במתכון זה צפו 8,676 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

סלט חצילים ופלפל אדום על האש הוא אחד הסלטים הכי טעימים שרצוי שיהיה לכם במקרר. אני אוהבת לאכול אותו בערב שבת עם חלה טריה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. צולים על אש גלויה חציל גדול, 2 פלפלים אדומים בינוניים, ושורפים עד לריכוך. מכניסים לשקית וממתינים 2 דקות. לאחר 2 דקות מקלפים בקלות את החציל והפלפלים, קוצצים אותם דק על קרש חיתוך עד כמה שניתן בעזרת סכין גדולה ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים כפית מלח, כפית סוכר, כפית חומץ, כפית שמן, מיץ מרבע לימון, מערבבים ומעבירים למקרר לשעה.

מתכונים קשורים

Translate »