Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט חצילים וחמוצים

google analytics במתכון זה צפו 3,435 גולשים

סלט חצילים וחמוצים מפתיע. מבטיחה לכם שסלט כזה משגע מזמן לא אכלתם. אצלי הוא חוסל בערב שבת עם חלה שלמה וטחינה. טעים ברמות עלללל. שווה לנסות.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים כוס וחצי שמן חמניות או קנולה. בינתיים חותכים את החצילים לקוביות לא גדולות ומניחים על נייר סופג לספיגת הנוזלים. כשהשמן ממש חם מכניסים את קוביות החציל לטיגון עד שהן מזהיבות מכל הכיוונים. שימו לב! לא מטגנים את החצילים ב"קומות" ולא מכניסים יותר מידי קוביות חצילים למחבת. מטגנים ב - 3 פעימות, תלוי בגודל המחבת. מעבירים לצלחת מרופדה בנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
  2. בסיום הטיגון מעבירים את קוביות החציל לקערה. מחלקים כ - 20 חצילונים לרבעים ומוסיפים לקערה, פורסים טבעות דקות מבצל קטן בעזרת מאסטר סלייסר ומוסיפים לקערה. מוסיפים מיץ מחצי לימון חצי כפית מלח ומערבבים היטב. טועמים, חסרה מליחות? מוסיפים חצי כפית מלח נוספת ומערבבים.
  3. מכינים את הסלט לפחות שלוש שעות מראש, מכניסים לקופסה ומאחסנים במקרר עד להגשה. ניתן להכין את הסלט יום קודם.

מתכונים קשורים

Translate »