Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט זוקיני ושמיר

google analytics במתכון זה צפו 2,829 גולשים

סלט זוקיני ושמיר מפתיע! מהמם כמנת פתיחה מעל ברוסקטה וטעים אש כסלט חם קר.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. פורסים בעזרת מנדולינה - 2 זוקיני לטבעות ומניחים בצד. פורסים בצל סגול לטבעות ומניחים בצד. קוצצים דק חופן קטנה עלי שמיר ומניחים בצד.
  2. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן חמניות או קנולה. כשהשמן ממש חם מוסיפים טבעות בצל סגול ומטגנים עד שהבצל כמעט שקוף. מוסיפים טבעות זוקיני ומקפיצים מידי פעם. מטגנים את הזוקיני והבצל 10 דקות תוך ערבוב עדין והקפצה.
  3. לאחר 10 דקות מוסיפים כפית שום כתוש, כפית שטוחה מלח, מיץ מחצי לימון ומערבבים / מקפיצים. לאחר שהזוקיני רך מכבים להבה. מוסיפים 2 כפות חומץ, מקפיצים ומניחים בצד לצינון.

מתכונים קשורים

Translate »