Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סוטלאץ יווני

google analytics במתכון זה צפו 7,314 גולשים

מי אוהב סוטלאץ יווני בדיוק כמו ביוון? בטיול האחרון ביוון אכלתי את הקינוח המדהים הזה במסעדה ברודוס. שאני לא ארדוף אחרי המלצר עד המטבח לקבל מתכון? קבלו את המתכון הראשון שקיבלתי בפנטומימה. אבל מה זה משנה… התוצאה אליפות.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לתוך סיר ליטר חלב, כוס ורבע סוכר, כוס וחצי קמח אורז, כף גדושה קורנפלור, כפית תמצית וניל אמיתית ובוחשים עד לקבלת בלילה לבנה וכמעט חלקה.
  2. מניחים את הסיר על להבה בינונית בכיריים ומבשלים כ – 25 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד. לא עוזבים את הסיר לרגע. כשרואים שהמסה ממש סמיכה ומעלה בועות רתיחה, מנמיכים להבה, מבשלים תוך ערבוב 2 דקות נוספות ומכבים להבה. המסה אמורה בשלב הזה להיות סמיכה וכבדה.
  3. מחלקים את המסה ל – 12 מנות אישיות, מפדרים בעזרת מסננת דקה, מעל הסוטלאץ, אבקת קינמון וזורים פתיתי קוקוס לחים. מעבירים למקרר ל – 5 שעות מנוחה לפחות.

מתכונים קשורים

Translate »