Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סברינה פרווה

google analytics במתכון זה צפו 7,297 גולשים

סברינה פרווה מעלפת! כל כל טעימה…. מי יבחין שהיא לא חלבית? קבלו אחלה קינוח לערב שבת.  

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את הסברינה מכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה 240 גרם קמח לחם, 60 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר, כף גדושה שמרים, 50 גרם סוכר, 2 ביצים וקורט מלח. מתחילים ללוש את המרכיבים ומוסיפים בהדרגה 150 גרם חלב קוקוס. מעבדים במהירות בינונית 7 דקות, מכבים את פעילות המיקסר, מכסים במגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
  2. מעבירים לשק זילוף עם צנתר עגול חלק בקוטר 12, מזלפים לתבניות הסברינה עד 3/4 הגובה ומתפיחים 15 דקות. בינתיים מדליקים תנור ל - 180 מעלות טורבו. לאחר שהסברינות תפחו אופים אותן כ - 20 דקות עד שהן זהובות, יבשות וחלולות. מוציאים אותן מהתנור ומצננים על גבי רשת צינון.
  3. מכינים את הסירופ מכניסים לקלחת 2 וחצי כוסות מים, כוס סוכר, רבע כוס רום כהה ומבשלים על להבה בינונית עד שהסוכר נעלם ומתקבל נוזל שקוף.
  4. מכניסים את הסברינות שהתקררו בינתיים בזו אחר זו לקלחת, מספיגים בסירופ הרותח עד לספיגה מלאה ומעבירים למגש. הסברינות צריכות להיות ספוגות בהמון סירופ כדי שלא יתייבשו. מניחים בצד לצינון ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  5. לאחר חצי שעה מכינים את הקצפת מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה עם רבע כוס חלב קוקוס, 3 כפות אבקת סוכר לקצף יציב. מוסיפים בהדרגה כפית תמצית וניל ומכבים את פעילות המיקסר.
  6. מזלפים בעזרת שק זילוף מצויד בצנתר כוכב קצפת לתוך ומסביב לקלתית הפחזניות ומעטרים בדובדבן. ניתן להשתמש בכל תבנית אחרת מסיליקון למאפים אישיים ולזלף קצפת מעל המאפה.

מתכונים קשורים

Translate »