Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

משה בתיבה כשר לפסח

google analytics במתכון זה צפו 2,648 גולשים

משה בתיבה כשר לפסח, כזה טעים עוד לא הכנתם. קראנצ'י משגע. בערב החג התבנית חוסלה תוך דקות ספורות. גם הגדולים לא ויתרו. מטיילים? תכינו ערמה וקחו לדרך.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מרטיבים את המצות 3 פעמים (כמו בסרטון), מכסים במגבת וממתינים 10 דקות. לאחר 10 דקות חוצים את המצות, מוסיפים קטשופ בקצה המצה לרוחבה, מניחים נקניקיה, מגלגלים עד הסוף ומניחים בצד. כך עם כל המצות.
  2. במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 1/3 כוס שמן. כשהשמן חם, מניחים את גלילי המצות כשהפתח כלפי מטה ומטגנים מכל הכיוונים עד הזהבה.
  3. הערה - אני הכנתי כמות גדולה לערב החג. אפשר כמובן להכין פחות. 2 נקניקיות לכל מצה.

מתכונים קשורים

Translate »