Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מרק קישואים וגריסי פנינה

google analytics במתכון זה צפו 11,612 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מרק קישואי זוקיני עם גריסי פנינה נימוחים, מעדן מלאכים בהשראת המרק שאכלתי במופע האבירים בצפון איטליה.

דרוג המתכון

  • (4 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. קוצצים לקוביות קטנות 2 בצלים בינוניים ומניחים בצד. קוצצים לקוביות קטנות קישואים מזן זוקיני עם הקליפה ומניחים בצד. פורסים את גבעולי הסלרי לפרוסות דקות ומניחים בצד (בעלי הסלרי מטפלים מאוחר יותר), מגרדים במגרדת גסה שורש סלרי ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן כ - 2 דקות. כשהשמן חם ומתחיל להעלות אדים מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים את פרוסות גבעולי הסלרי, קוביות הקישואים, שורש סלרי מגורד ומטגנים הכל יחד כ - 4 דקות.
  3. לאחר 4 דקות מוסיפים ליטר וחצי מים רותחים, חצי כוס גריסי פנינה, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומוסיפים כפית מלח, חצי כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור גרוס, מערבבים, מכסים במכסה ומבשלים חצי שעה. (מערבבים מידי פעם)
  4. קוצצים דק את עלי הסלרי ועלים מרבע חבילה פטרוזיליה, מוסיפים לסיר, מערבבים ומבשלים 15 דקות נוספות. מכבים להבה ומגישים לאחר כ - 10 דקות.

מתכונים קשורים

Translate »