Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

מיני סברינה קדאיף

google analytics במתכון זה צפו 2,061 גולשים

מיני סברינה קדאיף קלה להכנה ונפלאה לאירוח. רוצים לעשות רושם על האורחים שלכם? המתכון הזה בשבילכם.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מפשירים שערות קדאיף כ - 12 שעות במקרר או שעתיים מחוץ למקרר. כששערות הקדאיף מופשרות לגמרי מדליקים תנור ל - 180 מעלות.
  2. ממסים במיקרוגל 200 גרם חמאה, תולשים קבוצת שערות קדאיף מהמארז, טובלים בחמאה המומסת, סוחטים מעודפי החמאה ומניחים בתבנית עם שקעים קטנים. אופים כ - 40 דקות / עד ששערות הקדאיף זהובות.
  3. בינתיים כששערות הקדאיף בתנור מכינים את הסירופ. בקלחת קטנה על להבה בינונית מונמכת מחממים חצי כוס מים עם כוס סוכר. כשהמים חמים, הסוכר נעלם ורואים מעט בועות מוסיפים מיץ מרבע לימון ופקק רום. מבשלים 2 דקות נוספות ומכבים להבה.
  4. כשמוציאים את התבנית מהתנור יוצקים מיד בכל שקע כף סירופ וממתינים לצינון מלא. לאחר שקינוחי הקדאיף מצטננים לגמרי מעבירים אותם למגש ומניחים בצד. חוצים 12 דובדבנים ומניחים בצד.
  5. לאחר שהקדאיף הצטנן לגמרי מתחילים להכין את הקצפת. מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקרם יציב. מוסיפים בהדרגה 3 כפות אבקת סוכר או סוכר ומקציפים לקצפת יציבה ומעט נוקשה. (נזהרים מהקצפת יתר!!)
  6. מכניסים את הקצפת לשק זילוף מצויד בצנתר כוכב ומזלפים בתנועה סיבובית על שערות הקדאיף (ראו את סרטון ההדרכה). מניחים על הקצפת חצי דובדבן וממשיכים לקינוח הבא. כך עם כל הקינוחים.
  7. בסיום ההכנה מכניסים את הקינוחים למקפיא. 15 דקות לפני ההגשה מוציאים את הקינוחים מהמקפיא למקרר.
  8. הערות - חובה לשמור את הקינוחים במקפיא. שמנת מתוקה מוקצפת לא מחזיקה מעמד הרבה זמן במקרר. מפשירים את הקינוחים כ - 15 דקות לפני ההגשה. ניתן להכין את הקינוחים לפחות שלושה ימים מראש ולשמור בקופסה אטומה במקפיא.

מתכונים קשורים

Translate »