Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

כרוכיות תמרים ואגוזי מלך

google analytics במתכון זה צפו 43,104 גולשים

העוגיות הבלתי מנוצחות! תמיד טעים לחזור ולאפות אותן.

דרוג המתכון

  • (4.5 /5)
  • 5 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות
  2. מנפים חצי קילו קמח לתוך קערה. מוסיפים לקערה 200 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר, כוס סוכר (200 גרם), 1 אבקת אפיה, 1 סוכר וניל, 2 ביצים ולשים לבצק רך ונח לעבודה.
  3. מחלקים את הבצק ל - 3 כדורים. מרדדים כל כדור בין 2 ניירות אפיה לעלה דק.
  4. מורחים על כל עלה ממרח תמרים בנדיבות (כ - 2 כפות גדושות) מפזרים מעל ממרח התמרים שליש כפית קינמון ו - 2 כפות אגוזי מלך גרוסים מגלגלים את הבצק לרולדה בעזרת נייר האפיה התחתון ומניחים בתבנית.
  5. אופים כ - 24 דקות / עד שהרולדות מזהיבות. מוציאים את הרולדות מהתנור מצננים לגמרי, כשהרולדות קרות מפדרים אותן באבקת סוכר וחותכים לכרוכיות.

מתכונים קשורים

Translate »