Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

כדורי עוף בצלים מקורמלים ושעועית ירוקה

google analytics במתכון זה צפו 4,138 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

כדורי עוף בצלים מקורמלים ושעועית ירוקה ללא טיגון, לכל מי ששומר על הפיגורה (וגם למי שלא) טעים

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים 2 בצלים גדולים לטבעות דקות ומניחים בצד. קוצצים בצל בינוני לקוביות קטנות ומניחים בצד. קוצצים דק עלים מחצי חבילה פטרוזיליה ומניחים בצד. מכניסים כ - 800 גרם שעועית ירוקה מוקפאת לקערת זכוכית, יוצקים מים רותחים, ממתינים 6 דקות ומסננים את הנוזלים.
  2. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מפזרים את טבעות הבצל בסיר ולא נוגעים 3 דקות! לאחר 5 דקות הופכים ומערבבים. מוסיפים כפית גדושה פפריקה מתוקה, 3/4 כפית פלפל שחור, כפית מלח ומערבבים. מטגנים 2 דקות ומוסיפים כוס מים רותחים. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה וסוגרים מכסה.
  3. מכניסים לקערה חצי קילו חזה עוף טחון, 1 ביצה, 3 כפות קמח מצה או פירורי לחם, כף אבקת מרק עוף, בצל בינוני קצוץ לקוביות ואת עלי הפטרוזיליה הקצוצים. מאחדים את כל המרכיבים למסה אחידה ושוטפים ידיים.
  4. יוצרים כ - 12 כדורים מהמסה ומכניסים לסיר בזה אחר זה. סוגרים מכסה ומבשלים 20 דקות. לאחר 20 דקות הופכים את כדורי העוף, מוסיפים את השעועית ירוקה המופשרת, מנערים מעט את הסיר כדי שהשעועית תכנס בית כדורי העוף ותרד לתחתית הסיר. מכסים במכסה ומבשלים 20 דקות נוספות / עד לריכוך השעועית הירוקה. מעטרים בעלי פטרוזיליה קצוצים דק.

מתכונים קשורים

Translate »